Allez... vooruit dan maar 😂

Zoetjes is een verlengde van snoep- en chocoladewinkel Suikerdraakje. Toen ik begin dit jaar de beslissing nam om te stoppen met de bakstenen winkel en mij volledig op Zoetjes te storten (toen echt nog in de babyschoentjes), kreeg ik vaak de vraag of onze snoepjes dan online gekocht konden worden. Ik snap dat. We hadden er heel veel en ik heb met Suikerdraakje meer dan tien jaar lang snoepjes online verkocht. Toch wilde ik mij aanvankelijk vooral op de start van Zoetjes concentreren.

Inmiddels is Zoetjes een flinke peuter. Er zijn echt ontwerpjes voor zowat elke gelegenheid, de druk van het opstarten is wat van de ketel. Met een wekelijkse levering van alleen de allerlekkerste zoetjes en zuurtjes is er ook zonder de winkel weer een regelmaat gevonden. Kortom: ik kan geen reden meer bedenken waarom ik onze snoepjes niet weer online zou aanbieden 😁 

Heb je dus heel veel zin in je lievelingssnoepjes, maar zitten er niet meteen cadeautjes jouw richting uit te komen? Of heb je net een snoepcadeautje van Zoetjes ontvangen en is 't allemaal al op 😂? Dan verwijs ik jou met veel liefde door naar onze snoepjes. Laat ze smaken!