Beoordelingen

"Every time you buy from a small business, an actual person does a happy dance".

Je hebt dat vast al wel eens ergens gelezen, maar heb je er ook al eens bij stil gestaan? Het klopt echt hoor! Niet dat ik letterlijk sta te dansen elke dag natuurlijk, mijn atelier heeft ramen die uitgeven op de straat 😂 Maar ik kan wel oprecht gelukkig worden bij elke bestelling die ik verwerk, en ik ga voor elke klant tot het uiterste. Ik pols dan ook graag even naar de mening van die klant na de bestelling.

En dat brengt mij bij de klantenbeoordelingen. Die zijn - vooral voor kleine online ondernemingen - een ding. Enerzijds noodzakelijk om het vertrouwen van bestaande en nieuwe klanten te verdienen. Anderzijds ook een stukje doodeng, want het Internet brengt niet altijd het mooiste in mensen naar boven (spoiler: aan het einde van dit verhaal kan je lezen dat ik de allerliefste klanten heb!)

Dit is hoe ik omga met klantenbeoordelingen en waarom jij mij erg blij kan maken door er eentje in te vullen. Alvast bedankt 😘

👉🏻 Ik vraag actief naar beoordelingen. Dat wil zeggen: elke klant die iets bij ons heeft gekocht, krijgt na een paar dagen een mailtje met de vraag een score achter te laten. 

👉🏻 Via die mail kan je gekochte produkten apart beoordelen, daarnaast kan je Zoetjes in het algemeen een score geven. Wil je mij echt happy maken? Doe maar allebei dan 😉

👉🏻 Je kan elk produkt ook beoordelen zonder dat je daarnaar gevraagd wordt. Heb je dus zelf een zoet cadeautje van onze site gekregen en wil je daarover stoefen, hou je dan vooral niet in 😂 

👉🏻 Elke geverifieerde beoordeling komt (al dan niet met vermelding van jouw naam, dat kies je zelf) op de website te staan. Dat helpt andere klanten ook weer om een keuze te maken.

👉🏻 Ik ben bol dot com noch Amazon. Elke beoordeling wordt gelezen en de persoon die ze leest is ook meteen de persoon die zich voor jouw bestelling heeft ingezet, ikke 😀 Heb je een klacht, dan zal ik altijd zoeken naar een oplossing. Ik vind het fijn als je mij in dat geval dus gewoon eerst eventjes contacteert.

👉🏻 Ik verstuur ondertussen al sinds 2006 met Bpost en dat gaat meestal echt gewoon goed. Is de zending onverhoopt toch nog niet geleverd op het moment van de vraag naar een beoordeling? Stuur me dan een bericht, zodat ik kan uitzoeken waar ze zich bevindt. 

In het begin van dit bericht zei ik dat het Internet niet altijd het mooiste in mensen naar boven brengt he. Ik denk dat ik het met Zoetjes op dat gebied echt wel getroffen heb. Jullie vullen niet alleen vrij vaak beoordelingen in, jullie zijn ook nog eens ontzettend lief in wat jullie schrijven. Dat doet mij echt veel plezier, heel erg bedankt daarvoor. 
Vijf sterren en een hoeraatje voor alle Zoetjesklanten, ik vind jullie allemaal top 😉! ⭐⭐⭐⭐