Altijd GRATIS verzending binnen BelgiëMini Zoetjes

Geplaatst door Liesbeth Janssens op

Suikerdraakje - en bij uitbreiding Zoetjes - was tien jaar lang een doopsuikerwinkel. Tijdens de eerste Coronagolf nam ik het besluit dat het na tien jaar welletjes was geweest en ging ik verder met de bakstenen winkel (snoep en chocolade) enerzijds en snoepdoosjes per post anderzijds. In die snoepdoosjes herken je de roots van Zoetjes nog een beetje, ik hou nog altijd van mooie illustraties. Het duurde dan ook echt niet lang voor de vraag naar traktatiedoosjes er kwam: kleinere doosjes om uit te delen. En die zijn er nu dus ook: ik stel jullie graag de Mini Zoetjes voor. 

Wat zijn het?

De mini's zijn kleinere, stevige uitdeeldoosjes in karton (ongeveer 11 x 11 cm groot), voorzien van een mooie illustratie in een bepaald thema. Ze worden volledig gevuld en afgewerkt geleverd en we drukken jouw eigen tekst op de achterzijde. Kant en klare uitdeelgeschenkjes aan huis dus, niks meer en niks minder. 

Zijn het doopsuikerdoosjes?

Nee, ze zijn groter dan de standaard doopsuikerdoosjes. Je kan ze uiteraard wel gebruiken om uit te delen bij de geboorte van jullie kindje. Jouw bezoekers ontvangen dan een leuk bedankje met lekker véél snoepjes erin :-)

Hoe werkt het?

Eenvoudig. Je kiest het doosje van je dromen en typt de tekst die je op de achterkant wil laten drukken in het daarvoor voorziene veld, wij doen de rest. Onze cadeautjes worden héél snel aan huis geleverd en dat willen we ook voor elkaar krijgen voor de traktatiedoosjes. Daarom is bewust gekozen elk doosje te vullen met een mix van ongeveer 150 gram snoepjes. Het is dus niet mogelijk om één welbepaald snoepje uit te kiezen, maar zo'n mix maakt het resultaat wel extra leuk om te krijgen! De tekst op de achterkant wordt gedrukt in Zoetjesstijl. De tekstkleur laten we mooi aansluiten bij het ontwerp op de voorkant, lettertypes uitkiezen kan niet en het ontwerp op de voorkant van het doosje ligt vast. 

 

Klinkt goed?

Haast je dan snel om het aanbod te ontdekken... en weet dat er bijna dagelijks nieuwe ontwerpjes gemaakt worden. Onze traktatiedoosjes zijn te bestellen vanaf tien stuks.

Naar de Mini Zoetjes

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd