GRATIS verzending binnen België | Besteld voor 16:00 op werkdagen = volgende werkdag verzondenSnoepdoosjes ... maar dan anders

Geplaatst door Liesbeth Janssens op

Goed. Ik had me voorgenomen om het op onze site niet te gaan hebben over Corona. We worden er al meer dan genoeg mee om de oren geslagen. Maar het is een feit dat Corona (sorry, laatste keer) wel voor een trend gezorgd heeft. Tijdens de eerste lockdown hebben jullie elkaar namelijk massaal snoepdoosjes verstuurd. Ik weet dat zo goed, omdat ik in die periode de verkoop van snoepdoosjes bij Suikerdraakje (Zoetjes was er toen nog niet) ongelofelijk zag boomen. Massa's snoepdoosjes heb ik toen gevuld, bedrukt met tekst, voorzien van een kaartje en verstuurd. En zoals dat dan gaat: iets later schoten de online shops die snoepdoosjes aanboden ineens ook uit de grond. Er is dus ergens in die periode een trend geboren, zoals dat dan heet. Toch was ik zelf nooit echt helemaal overtuigd van de snoepdoosjes zoals ik ze toen maakte. Er ontbrak iets aan naar mijn gevoel, ze waren niet mooi genoeg.

Illustraties, lettertypes, kleurtjes, ... ik heb mij de afgelopen tien jaar in onze doopsuikerwinkel echt kunnen uitleven in al wat grafisch is. En ik mag dan wel blij zijn dat ik een streep heb getrokken onder dat gedeelte van de winkel, mijn voorliefde voor het grafische is niet weg. Ik ben dus op zoek gegaan naar doosjes die geschikt zijn voor snoepjes en waar ik tegelijk een mooie eigen draai aan kan geven. Ik heb ze gevonden ook :-)

En zo komt het dat de snoepdoosjes van Zoetjes tegenwoordig veel meer zijn dan een verpakking met snoep. Het zijn snoepdoosjes en wenskaarten in één. Ik zoek nog elke dag naar nieuwe thema's die ik kan uitwerken, voor elke gelegenheid en voor elk gevoel is er wel een snoepdoosje te bedenken. En jouw eigen tekst? Die wordt op de achterzijde gedrukt. Zo wordt elk snoepdoosje echt uniek en meer dan een lekker geschenk.

Ontdek de collectie snoepdoosjes hier.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd