Snoeppotjes van Zoetjes

Oké... 't zit hem dus zo...

Ik ben al een hele tijd bezig met het uitwerken van een nieuwe cadeaubox. Daar horen snoeppotjes bij, met daarin de crème de la crème van onze Zoetjes, de all time favorites. Onze witte praline met een noot bijvoorbeeld. Koffieboontjes in chocolade. Zure watermeloenen. De fotograaf kreeg er honger van, de appelringen nam ik niet terug mee naar huis 😁

Aanvankelijk zouden die snoeppotjes dus enkel voor onze cadeaubox gaan dienen. Maar nu ik ze zo zie... hoe leuk zijn ze eigenlijk? En waar staat trouwens geschreven dat je jezelf niet eens een klein, leuk cadeautje zou mogen geven 😋?

Ik vind ze onweerstaanbaar en daarom staan ze nu toch op de site, gewoon... als klein verwenmomentje voor jezelf. Heb je nu thuis al een hele reeks potjes staan en wil je daarom toch liever een zakje? Dat kan ook hoor... we hebben handige zakjes met sluitstrip, speciaal om de snoepjes lekker lang vers te houden.

Verzendkosten zijn niet inbegrepen voor deze categorie, maar vanaf een bestelbedrag van €30 nemen wij ze voor onze rekening. En.. staat jouw lievelingssnoepje erbij 😁?