Yes! Pasen komt eraan...

Terwijl ik dit zo zit te typen, schijnt het zonnetje en voel ik toch al een beetje lentekriebels. Vooral omdat ik ze echt wil voelen denk ik, want tegelijk ligt het gazon vol afgewaaide takken van de storm die gisteren passeerde en is het toch nog behoorlijk frisjes buiten. Straks zou het zelfs gaan regenen. Maar toch: februari is half voorbij en we kunnen beginnen dromen van de lente!

Dat de paaschocolade geleverd is, zet dat gevoel alleen maar kracht bij. Ik laat mij in het uitkiezen van die paaschocolade altijd graag een beetje gaan, er is aan variatie dus weer geen gebrek 😋. Van de gekende paaseitjes met allerlei vullingen (geen alcohol) tot paascupcakes, konijntjes, schaapjes, prachtig gekleurde kieviteitjes.... Samen goed voor een vrolijk gekleurd, lekker geheel (*). 

Ook zin in wat lentevibes? Je kan onze paascollectie vanaf vandaag bestellen. 

* Voor wie het weten wil: we hebben momenteel 25 soorten paaseitjes en ongeveer 15 verschillende andere paaschocolaatjes.