Alle snoepdoosjes van Zoetjes worden gemaakt in ons eigen atelier, met voor elke gelegenheid een passend ontwerp. Zoete cadeautjes die op die manier ontworpen zijn, vullen we natuurlijk enkel met de allerbeste snoepjes en chocolade. Benieuwd? We stellen onze selectie hier aan je voor.

Zoetjes in de kijker

  • ...wij enkel met Belgische chocolade werken?

    We gaan daar niet onnozel over doen, Belgische chocolade is gewoon de lekkerste 😂 En er zijn maar weinig dingen zo mooi als een ambachtelijk produkt dat met liefde gemaakt wordt. Daarom werken we uitsluitend samen met Belgische chocolatiers die kleinschalig werken. Met veel passie, liefde en topingrediënten. En om het met een cliché te zeggen: dat proef je dus echt!

  • .... er bij ons nooit vooraf verpakt wordt?

    Elk zoet geschenk wordt op bestelling gemaakt, we verpakken pas nadat de bestelling bij ons geplaatst is. Op die manier zijn we altijd honderd percent zeker van superverse snoepjes en chocolade. Want een geschenkje dat je met liefde hebt uitgekozen moet helemaal perfect zijn wanneer het bij de gelukkige ontvanger arriveert. Daar zorgen we voor!

  • ... wij ook met seizoenscollecties werken?

    Er zijn snoepjes en chocolaatjes die we een heel jaar door aanbieden. Zure beertjes en colaflesjes bijvoorbeeld, en onze zalige pralines. Dat standaard aanbod is al erg ruim. Maar de seizoensartikelen geven nog net dat tikje extra aan je cadeau. Paaseitjes, Sinterklaaschocolade, bloemensnoep in de lente en tropische ananas in de zomer. We variëren graag en veel.

1 van 3