Beoordelingen

Based on 493 reviews
91%
(451)
7%
(33)
2%
(8)
0%
(1)
0%
(0)
Lekkers in een mooi doosje!

zeer vlugge ,goed te volgen levering in nette verpakking en met een leuk kaartje erbij

Prijzig maar leuke verassing

Het is wat duur voor snoepjes maar het wordt geleverd in een mooie en redelijk grote doos. Mijn mama vond het een leuke verassing. Ik ga zeker nog bestellen. Ook fijn dat je de verzenddatum mag kiezen en dat het heel snel nadien (1werkdag nadien) geleverd wordt. Echt de moeite.

I
Snoepdoosje | Geslaagd
Ilse Velleman
Snoepdoosje

Snel geleverd, mooi verpakt en de inhoud is lekker en vers

Een doosje vol lekkers

Een mooi doosje vol lekkers. Ze hebben ervan genoten. De snelle service maakte het helemaal af.

Heel mooi geschenk

Super mooi geschenk voor de communie voor het kindje van mijn neef . Ons Livke gaat er super blij mee zijn op zondag 7/5 is het de grotte dag . Dan jullie voor de snelle afhandeling en levering

Een tof cadeau!

Ik had de snoepjes laten bezorgen voor een verjaardag van een collega/vriendin en ze was er superblij mee. De spreuk op de verpakking vond ze super!

Gewoon perfect!

Mooie originele geschenken!

Eerste keer dat ik bestelde bij Zoetjes. Allemaal perfect verlopen. Top service. Heel origineel cadeautje, de ontvanger was er super blij mee!

Vlotte website om te bestellen en ook de levering ging vlot.

Leuk

Een leuke surprise voor groot en klein. Altijd super in orde qua levering. Heb het al meerder keren gedaan en echt wel top!

Vlotte levering, mooie verpakking

Het pakje werd vlot geleverd na bestelling en ook de verpakking oogt mooi. Moet wel nog bezorgd worden aan de jarige maar zal vermoedelijk enthousiast in ontvangst worden genomen 😊 Mooi aan de buitenkant én al dat lekkers binnenin!

altijd leuk om te geven !

heb ik al meerdere keren gegeven met positieve reacties maar zelf nog nooit ontvangen, dus ik weet niet hoe het er werkelijk uit ziet, hoe groot het is,.....? de ontvangers zijn altijd positief verrast. Wel jammer dat er nu verzendingskosten bij komen en dat we nu geen pralines meer kunnen kiezen.

Zeer tevreden.

Super!!

Heel verrassend, leuk doosje vol met lekkers! Echte aanrader en super snel geleverd.

N
Snoepdoosje | Beterschap
Nathalie Vantorre

Heel tevreden over Zoetjes, alles verloopt vlot. Heb al 3 X bestelling geplaatst. Ik ben een tevreden klant en zal dit blijven in de toekomst.

Wauw

Hele mooie zelfkozen verpakking, groot assortiment, democratische prijs en enorm snel verzonden. Dik in orde, ik bestel zeker nog.

Alles is prima verlopen

?

Zit in Egypte, was voor mijn baas, heb dus ni gezien ofzo. Hij was uiterst tevreden en toen ik hem een bervdtuurde waren ze al bijna op. Was een wilde gok. Kan dus geen beoordeling geven over kwaliteit/kwantiteit maar wel over de levering/afhandeling. En die was perfect. Hij de doos mogen ontvangen op zijn verjaardag. Top!!!
Mvg Mady De Winter

Leuke verassing en snelle levering!
👍👍

Met n snoepje maak je iedereen blij!!

Leuk cadeautje voor in de brievenbus

Leuk doosje om op te sturen voor de jarige. Leuk dat er 4 verschillende dingen inzitten. De ontvanger was er super blij mee.

N
Snoepdoosje | Gelukkige verjaardag
Nathalie Van den Eede

Alles in orde.

Uitstekende service

Ik heb van thuis 21 doosjes besteld voor mijn thuis en deze diende allemaal gepersonaliseerd te worden. Dit was geen enkel probleem voor zoetjes. Alles perfect geleverd! Bedankt voor deze uitstekende service!

Super!!!

Alvast heel snelle levering!

Ikzelf kan er weinig over zeggen want ze waren voor een vriendin maar ze was alvast heel tevreden en verschoten van het onverwachtse “cadeau”