Klein snoepdoosje - Zomaar

Iemand verrassen met een klein cadeautje... liefst totaal onverwacht en met een persoonlijk berichtje erbij. Hoe tof is dat eigenlijk? Dat is dan ook exact wat ik bij Zoetjes wil aanbieden: leuke, lieve, schattige cadeautjes die spreken

Beeld je in dat je een mooi doosje ontvangt met een leuke tekening erop, zonder dat je weet wat erin zit. Er zit een kaartje bij, met een lief berichtje van iemand die je kent. Nog voor je het doosje hebt geopend, is je dag al een stukje mooier geworden. En dan blijkt het doosje ook nog eens gevuld te zijn met heerlijke, verse snoepjes. Allemaal zoete, net die waar je zo van houdt! Dàt is een cadeautje waar de schenker aandacht aan heeft besteed, en dat gevoel maakt dit cadeautje echt bijzonder.

Met een snoepdoosje van Zoetjes krijg je altijd meer dan snoepjes in een doosje. Ik hou van tekstjes en van mooie illustraties. Voor Zoetjes zoek ik dus altijd naar leuke combinaties voor elke gelegenheid. Vaak met een knipoog, soms iets ernstiger... altijd mooi. Alle doosjes worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt.

Voor doosjes die met liefde gemaakt zijn, is alleen de beste inhoud goed genoeg. Onze snoepjes worden zorgvuldig uitgekozen. Alles alleen van de allerbeste kwaliteit! Elk doosje wordt vers verpakt nadat het besteld is. Gevolg: de snoepjes zijn supervers op het moment dat jouw cadeautje bij ons vertrekt, en dat proef je echt! Waar mogelijk, kies ik graag voor Belgische producten. En ik varieer graag, elk snoepdoosje is uniek!

Ontdek onze zoete cadeautjes