Het concept

Iemand verrassen met een klein cadeautje... liefst totaal onverwacht en met een persoonlijk berichtje erbij. Hoe tof is dat eigenlijk? Dat is dan ook exact wat ik bij Zoetjes wil aanbieden: leuke, lieve, schattige cadeautjes die spreken

Cadeautjes die spreken?!

Niet letterlijk natuurlijk. Maar het idee is wel dat jouw cadeautje perfect overbrengt wat je zeggen wil. Beeld je in dat je een mooi doosje ontvangt met een leuke tekening erop, zonder dat je weet wat erin zit. Op de hoes staat een lief berichtje van iemand die je kent. Nog voor je het doosje hebt geopend, is je dag al een stukje mooier geworden. En dan blijkt het doosje ook nog eens gevuld te zijn met chocolaatjes. Allemaal witte, net die waar je zo van houdt! Dàt is een cadeautje waar de schenker aandacht aan heeft besteed, en het is net dat gevoel dat dit cadeautje zo bijzonder maakt.

Mooie ontwerpen en teksten

Ik hou van tekstjes en van mooie illustraties. Voor onze geschenkdoosjes zoek ik dus altijd naar mooie combinaties voor elke gelegenheid. Vaak met een knipoog, soms iets ernstiger... altijd mooi.

Wat zit er dan in, in die doosjes?

Chocolade, snoep of koekjes. Maar dan wel echt alleen van de allerbeste kwaliteit! Zoetjes is een onderdeel van Suikerdraakje, een speciaalzaak in pralines, snoep, chocolade en ander lekkers. Ik werk enkel met pralines van Valentino (Belgische kwaliteit,veel keuze, wekelijks vers geleverd en echt ongelofelijk lekker!), en ook de koekjes zijn Belgische kwaliteitsbakseltjes. De snoepjes die in de cadeautjes verwerkt worden zijn die van de grote merken. 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods