Zoetjes cadeaubon

Heb je je cadeautje vandaag nodig? Liefst al voor vanavond? Dan is onze Zoetjes cadeaubon jouw redding! Je bestelt de bon eenvoudig online. Wij sturen jou een persoonlijke code die je kan printen of zelf op een wenskaartje kan overnemen. De gelukkige ontvanger kan deze code gebruiken om op jouw kosten heerlijke snoepjes uit te kiezen op onze website. Da's een cadeautje om blij van te worden, toch 😍?

Ja alstublieft ik heb echt super super dringend een leuk cadeautje nodig :-)

Altijd vers, ruime keuze

Onze snoepjes zitten verpakt in handige zakjes met sluitstrip. We hebben een erg ruim assortiment snoepjes van topkwaliteit, aan keuze is er dus zeker geen gebrek. Suikervrij, veggie of vegan? Hebben we ook! En je bent er zeker van dat de snoepjes in de smaak zullen vallen, want de gelukkige ontvanger kiest ze gewoon helemaal zelf. Kortom: met een Zoetjes cadeaubon scoor je altijd!

Bestel een Zoetjes cadeaubon

Onze bon blijft geldig

Weinig dingen zo vervelend als rekening moeten houden met de vervaldatum op een cadeaubon, toch? De Zoetjes cadeaubon heeft er geen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand een jaar zou wachten om snoepjes te bestellen (jij wel?), maar mocht dat om de één of andere reden toch het geval zijn, dan is dat dus geen enkel probleem 😉 Jouw cadeautje blijft geldig tot het volledige saldo opgebruikt is.

Bestel je cadeaubon
  • 1. Bestel je cadeaubon

    En dat is heel eenvoudig: kies het gewenste cadeaubedrag, voeg toe aan je winkelmandje en reken af.

  • 2. Check je mailbox

    Je ontvangt van ons een orderbevestiging met de code van je cadeautje. Je ontvangt dus geen fysieke cadeaubon! De code die je ontvangt, kan je zelf copiëren in een mailtje voor de ontvanger of op een wenskaartje. Je kan er ook voor kiezen de cadeaubon te printen, met bijhorende QR code.

  • 3. De ontvanger kiest snoepjes

    De gelukkige ontvanger kan de code onmiddellijk gebruiken om snoepjes uit te kiezen op onze website. Wij zorgen ervoor dat de gekozen snoepjes snel aan huis geleverd worden.

1 van 3