Snoepdoosje bestellen?

Je wil iemand een cadeautje geven... en dat mag wel eens iets anders zijn dan een "gewoon" doosje pralines of snoep? Dat treft dan echt, want ik heb er mijn fulltime taak van gemaakt originele snoepdoosjes te ontwerpen. De snoepdoosjes die je bij Zoetjes vindt zijn een kruising tussen cadeautje en wenskaart. Ik vertel je graag meer, maar mocht je je niet kunnen bedwingen om het aanbod alvast te ontdekken, klik dan heel snel door :-)

Ontdek de snoepdoosjes

Altijd gratis verzending binnen België

Ons verhaal

Zoetjes is een onderdeel van Suikerdraakje: een winkel in het Pajottenland, gespecialiseerd in al wat zoet is. Tien jaar lang was Suikerdraakje daarnaast ook helemaal thuis in de wereld van de doopsuiker en geboortekaartjes. In 2020 gooiden wij (Gino en ik) het roer om en stopten we met het doopsuikergedeelte. Het creatieve bleef wel wat nazinderen, tot ik daar in de vorm van snoepdoosjes een uitlaatklep voor vond. Alle snoepdoosjes worden door mij ontworpen én gedrukt, het aanbod groeit dan ook nog elke dag. Momenteel zijn er meer dan 150 verschillende ontwerpen in allerlei thema's.

Kies een ontwerp

We hebben meer dan 150 ontwerpen en er komen er dagelijks nieuwe bij.

Kies je vulling

Je kan onze doosjes laten vullen met snoep, chocolade of koekjes in een mix naar keuze.

Personaliseer

We drukken jouw persoonlijke bericht voor de ontvanger op de achterkant van het doosje.
Pharmacy Product

Koekjes

All Surgical Glove

Snoep

All Surgical Glove

Chocolade

De inhoud

Onze snoepdoosjes zien er niet alleen uniek uit, de inhoud is dat ook! Bij Zoetjes heb je de keuze: snoepjes, chocolade of koekjes. 

Onze snoepjes zijn die van bekende kwaliteitsmerken. In de winkel hebben we altijd meer dan 50 soorten snoep in voorraad en ik wissel graag af in functie van het seizoen. Zo kan je rond Pasen snoepkonijntjes in een snoepdoosje aantreffen en in de zomermaanden fruitige ananas. Welke snoepmix je ook kiest (zoet, zuur of een mix van beide): ik zorg er altijd voor dat er een grote variatie in elk snoepdoosje zit. Een snoepdoosje kan tot 25 verschillende soorten snoepjes bevatten!

Voor onze chocolade werken we samen met de beste Belgische chocolatiers. Alle chocolade wordt ambachtelijk gemaakt in ons eigen Pajottenland en er zijn meer dan tachtig verschillende soorten in voorraad. Een doosje bevat twintig verschillende soorten pralines en chocolaatjes om van te watertanden. De smaak (melk, wit, fondant of een mix) bepaal je zelf.

En ook onze koekjes worden gebakken in België! De artisanale koekjesbakker waarmee Zoetjes samenwerkt gebruikt enkel de allerbeste ingrediënten. Er zijn een tiental soorten heerlijke, knapperige koekjes, van zandkoekje tot koekje met caramel zeezout. Laat je verrassen door al dat lekkers!

Snoepdoosje bestellen? Welkom bij Zoetjes!
Snoepdoosje bestellen? Welkom bij Zoetjes!

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag over onze snoepdoosjes?