Zoets voor je medewerkers?

Kan jij dagelijks rekenen op een team van topmedewerkers? Wil je hen eens extra bedanken voor hun inzet? Zeg het met een zoet cadeau! Kies voor chocolade of snoepjes, zoek een leuk ontwerp uit en voeg je eigen tekst toe. Indien je dat wenst, dan Wij leveren al dat zoets snel in jouw bedrijf. En indien je dat wenst werken we de cadeautjes af met jouw bedrijfslogo.

  • Geniet van hoeveelheidskortingen...

    Al vanaf vijf stuks van eenzelfde artikel kan je genieten van onze hoeveelheidskortingen. Deze staan vermeld bij het artikel zelf en worden automatisch verrekend in het winkelmandje.

  • Met jouw logo of helemaal op maat

    Naast jouw persoonlijke bericht voor je medewerkers, verwerken we met plezier je bedrijfslogo in het ontwerp. Wil je graag een ontwerpje op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

  • Betaal op factuur...

    Als bedrijf kan je ervoor kiezen te betalen op factuur. We verwerken jouw bestelling zo snel mogelijk, de factuur wordt verstuurd via email.

1 van 3

Speciale verzoeken?

Snoepcadeautje nodig met een specifiek ontwerp? Liever een andere vulling of een relatiegeschenk nodig voor een speciale gelegenheid? Wij denken graag met jou mee! Contacteer ons met jouw noden, samen zorgen we voor het perfecte cadeau dat aansluit bij jouw bedrijf!

Neem contact op voor een offerte op maat